CoolPiX
Mesaj Sayısı : 90 Points : 454 Rep Gücü : 25 Kayıt tarihi : 25/05/09 Yaş : 34 Nerden : İstanbul
| Konu: [b]PushKoxp v5(1738) ÇıkmışTır (Tüm Sorunlar Fix !) [No Dc+Teleport+Ölümsüzlük+Oto ByPass][/b] Ptsi Tem. 06, 2009 1:10 pm | |
| İlk Önce Özelliklerine Geçelim.
Wall Hack Char Hide (Gizle) Char Sabitle Tarot Hack (Eklendi) Oto Party FT Oto Giriş Lupin Oto Bypass Speed Hack (Bazi Hatalari var Düzeltilecektir) Oto Mnor Seri Minor Oto Pot Oto Wolf Mage/Priest/Rogue Atack Oto Ts (Eklendi) Commander Notice Eklendi Chat Flooder Eklendi SC Deneme Hazzard Game FT GİR Stat/Skill Sıfırla Town Puss Teleport Hack (5Metre,10Metre,15Metre,20Metre,25Metre,30Metre,40 Metre,45Metre,50Metre ve 100MetreIleri Isınlanma Eklendi Party Bug Eklendi (Partydeyken Sek Açmak) Exp Sayacı PC Ayarları. Ölünce PC Kapat Ölünce Alarm Çal Ölünce Oyundan ÇıkDownload>>>> http://s2.dosya.tc/PushKoxp_10880.rar.htmlVirüs taramasını indirip kendim yaptım Kaspersky le bi şey çıkmadı. Kullanımı Arkadaslar En Önemlisi Koxpun Icınden Cıkan Dinput8.Dll Dosyasını Knight Onlinenin içine Atmakdır.Şimdi Koxpu Açın.Zipden Çıkarmayın ! Koxpun İçindeki DinPut8.Dll'yi Knight OnLine'nin Olduğu Dizinin İçine Atıyoruz. ve Koxpumuzu Açıyoruz Şimdi Burada 2.Yapmanız Gereken Şey; Koxpu Açdıgınızda Karşınıza SiyahBir Ekran Gelecek.Onu Sakin Kapatmayiniz.Kapatmazsaniz Oyuna girdiğinizde Sadece Yükleye Basiniz.Eğer KapatirsanizKarakter Seçme Ekranında Koxp'daki ByPass'a Tıklayınız. Bu Kadar Basit.Gökan ın sitesinden alıntıdır ölümsüzlük varmı bilmiyorum. | |
|
squirts75
Mesaj Sayısı : 16 Points : 30 Rep Gücü : 5 Kayıt tarihi : 09/06/09 Yaş : 37 Nerden : İstanbuL
| Konu: Geri: [b]PushKoxp v5(1738) ÇıkmışTır (Tüm Sorunlar Fix !) [No Dc+Teleport+Ölümsüzlük+Oto ByPass][/b] Perş. Tem. 09, 2009 11:38 am | |
| | |
|
CoolPiX
Mesaj Sayısı : 90 Points : 454 Rep Gücü : 25 Kayıt tarihi : 25/05/09 Yaş : 34 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: [b]PushKoxp v5(1738) ÇıkmışTır (Tüm Sorunlar Fix !) [No Dc+Teleport+Ölümsüzlük+Oto ByPass][/b] C.tesi Tem. 11, 2009 7:10 pm | |
| | |
|